Diensten

Op maat gemaakt natuurvoedingsadvies

Je kunt bij mij terecht voor een natuurvoedingsadvies op maat.
We zijn tenslotte allemaal verschillend, we hebben allemaal specifieke wensen of problemen en voor iedereen is er een oplossing op voedingsgebied, die goed of beter past.

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we samen bespreken waar je, op het gebied van voeding,  hulp bij wenst. Zodra dat duidelijk is, bekijken we op welke manier we het beste resultaat voor je kunnen behalen. Uiteraard komen in dit gesprek ook je huidige eetgewoonten aan bod.

Na het kennismakingsgesprek, hebben we een vervolggesprek. Op basis van de door jou verstrekte informatie, bekijk ik waar eventuele verbeterpunten voor je zitten, die ervoor zorgen dat je je gewenste doel(en) kunt bereiken.
Vanuit mijn basisprincipe – de natuurvoeding -, kijk ik bovenal naar een manier die goed bij je persoonlijkheid en persoonlijke omstandigheden past en die praktisch haalbaar is voor je.

Heb je last van een voedsel-intolerantie of -allergie?

Ook als je te maken hebt of krijgt met voedselintoleranties of -allergiën, help ik je graag gezond op weg, zodat je weet wat je beter niet en beter wel kunt eten en drinken.
Een menu aangepast op je voedingsschema, een recept voor een lekker gerecht, alles wat het voor jou gemakkelijker maakt, daarmee wil ik je graag helpen.

Kookworkshops

Vanaf zomer 2019 gaan de kookworkshops van start bij Sophia’s Tuin
We koken met de biologische groenten, van het seizoen en maken smaakvolle, vegetarische en gezonde gerechten.

Wil je meer informatie, kijk dan gerust nog even rond op mijn website.
Wil je een afspraak maken, dan kun je telefonisch contact opnemen, via email of via het contactformulier.

Graag tot ziens of horens, want ik help je met veel plezier verder op je gezonde weg.